Terepjáró négyévszakos gumi

Tudnivalók

1–12 termék, összesen 278 db

Látogassa meg akciós négyévszakos terepjáró gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson négyévszakos terepjáró gumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Bridgestone, Hankook és Matador termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos négyévszakos gumi terepjáróhoz kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron négyévszakos gumi termékeket terepjáróhoz hatalmas kedvezménnyel.

A legjobb terepjáró gumiabroncsok

Néha előfordul, hogy a kaland kedvéért letérünk a kitaposott ösvényről és egy fel nem fedezett területre kanyarodunk, ez izgalmas, ugyanakkor merészséget feltételez. Viszont ha a járműved középszerű abroncsokkal van felszerelve, könnyen előfordulhat az elakadás veszélye és akkor hívhatod a közúti segélyszolgálatot. Gyakran figyelmen kívül hagyják a kalandos autózás legfontosabb tényezőjét, éspedig a minőségi terepjáró abroncsot, mely meghatározza a felfedező út kimenetelét.

A terepjáró abroncsokat eleve azon elképzelés alapján tervezték meg, hogy bármilyen terepen használhatóak legyenek. Ajánlatos egy olyan abroncskészletet felszerelni a járművedre, mely az autópályáról elvisz a nedves-kavicsos vagy vizes-sáros földutakra akadálytalanul, miközben te zökkenőmentesen élvezheted az utat és a járműved sem lesz túlfeszítve.
Légy felkészülve arra, hogy esetleg bepiszkítod magad, és az autód sem lesz megkímélve – ne feledd mindig megtisztítani a gumikat. Következzen néhány példa a legjobb terepjáró abroncsok közül, melyek garantálják a gondtalan autózást.

Goodyear terepjáró gumiabroncsok

A név megpillantása már elsőre sokat mond azoknak, akik járatosak a gumik világában.

Robusztus megjelenésével ez a gumiabroncs otthonosan mozog a sárban, kellemetlen körülmények közt számíthatsz rá. Lépcsős vállblokkok és több ezer kapaszkodóél gondoskodik az abroncs rendkívül jó terepi tapadásáról és kezelhetőségéről, valamint kitűnően reagál havas, jeges körülmények között.

A Goodyear terepjáró abroncsok éppúgy képesek teljesíteni az autópályán, mint a mély sárban. Ha egy erős megjelenésű, kiváló teljesítményt nyújtó, abroncsvédős gumit keresel, ez biztosan tetszeni fog.

BFGoodrich terepjáró abroncs

A gumi sajátosságát képezi a három védőrétegű karkasz. Mély agresszív mintázattal és erőteljes barázdákkal rendelkezik, könnyű haladást tesz lehetővé akár terepen, akár aszfalton. Háromrétegű konstrukciójának köszönhetően nagyon jó tapadást biztosító nyári gumi. Az autópályán szinte meglepő, hogy alig hallható a BFGoodrich abroncsok által keltett zaj. Optimális irányíthatóságot és rendkívül erős tapadást biztosít, fokozva ezzel a járművezető élményét mind az utakon, mind szélsőséges terepviszonyok mellett.

A BF Goodrich terepjáró gumik legismertebb tagja a BF Goodrich All Terrain T/A KO terepjáró gumi, valamint a BF Goodrich Mud Terrain T/ KM2 terepjáró gumi, melyet agresszív mintázata révén főként terepes használatra ajánlanak.

Cooper terepjáró gumiabroncs

Ez a markáns kinézetű gumiabroncs egy rendkívül fejlett és sokoldalú abroncsnak számít erős mintázatával, lamellizált futógumival és magas szilícium-dioxid tartalmával. Ez az utcai terepjárókra (SUV autókra) szánt gumi egyaránt magába foglalja a teljesítményt, megbízhatóságot és vezetési komfortot.

A futófelület korszerű technológiája hosszú élettartamra utal és biztosít minket arról, hogy bármilyen helyzetben számíthatunk rá.

Bridgestone terepjáró gumiabroncs

A Bridgestone Dueler gumi haszonjárművekhez, tehergépkocsikhoz, terepjárókhoz készült, egész évben használható abroncs, mely alkalmazkodik bármilyen terephez és évszakhoz. Ez a gumiabroncs megerősített oldalfalakkal van ellátva, agresszív futófelület-mintázat és meglehetősen jó egyensúly jellemzi aszfalton és off-roadon egyaránt.