Kisteherautó négyévszakos gumi

Tudnivalók

1–12 termék, összesen 217 db

Látogassa meg akciós négyévszakos kisteherautó gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson négyévszakos kisteherautó gumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Hankook, Matador és Yokohama termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos négyévszakos gumi kisteherautóhoz kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron négyévszakos gumi termékeket kisteherautóhoz hatalmas kedvezménnyel.

Honnan tudod, hogy mikor kell lecserélni a gumiabroncsot?

Először is ha kanyarodáskor úgy érzed, hogy megváltozott a gumiabroncs tapadása és a vonóerő, akkor itt az idő új gumiabroncsok után nézni. A gumiabroncsokat minden utazás előtt és után ellenőrizni kell. Ha a gumi anyaga már nagyon száraz, elszíneződött vagy repedezett, akkor ideje új gumikat beszerezni. Minden használat előtt ellenőrizni kell a gumiabroncsnyomást, mivel a nem megfelelő nyomás rossz kezelhetőséget és gyors kopást eredményez.

A megfelelő gumi kiválasztásának első lépése az, hogy meghatározzuk a terep típusát, ahol az ATV-t használni fogjuk. Általában véve ötféle ATV gumiabroncs létezik: univerzális-, sár-, homok-, motocross-, és off road gumi. Legelterjedtebbek az univerzális abroncsok, melyek a legtöbb felhasználásra alkalmasak. Az „all-purpose” vagy univerzális abroncsok megfelelő tapadást biztosítanak bármilyen útfelületen történő utazáshoz.

Az indiai BKT „OFF HIGHWAY” gumiabroncsairól híres, a márka a mezőgazdasági, ipari jármű, bánya- és földmunkagép, kamion és quad gumik gyártására szakosodott. Termékeinek nagy részét exportálja világszerte. Például a BKT W207 ATV gumiabroncsok rendelkeznek az univerzális kategória legjobb tulajdonságaival, ezért a legjobb választást jelentik a legtöbb felhasználó számára. Bármilyen körülmények közt kiváló teljesítményt nyújt. A speciális futófelület mind közúton, mind terepen maximálisan teljesít.

Mit jelentenek a számok?

Az ATV abroncs oldalára egy kódot nyomtatnak, mely hasonlít a személyautókra nyomtatott kódhoz. Érdemes tisztában lenni a jelentésükkel. Például 25 x 8.00 – 10

Az első szám az abroncs magasságát jelzi, a második szám az abroncs szélességét jelzi, a harmadik szám pedig a kerékátmérőt jelöli, amelyre a gumiabroncs felszerelhető. A megjelenített méretek hüvelyben vannak megadva.

Összegezve, minden ATV járművezetőnek megvan a maga stílusa, szokásai és preferenciái. Egyes gumik nagy tapadással-, mások elképesztő manőverező képességgel, mások jó futásteljesítménnyel vagy alacsony üzemanyag-fogyasztással rendelkeznek. Érdemes mindezt megfontolni vásárláskor.