245/45 R18 személyautó nyári gumi

Tudnivalók

1–12 termék, összesen 176 db

Látogassa meg akciós nyári személyautó gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson nyári autógumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Barum, Bridgestone, Firestone, Hankook, Matador, Point S és Taurus termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos nyári gumi személyautóhoz kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron nyári autógumi termékeket személyautóhoz hatalmas kedvezménnyel.

Nyári gumik, gumiabroncsok

A változó időjárási viszonyok következtében a téli gumik használata már nem kötelező, ezért felmerül a kérdés, hogy szükséges-e a járművet nyári gumiabroncsokkal felszerelni, ill. hasznos-e a négyévszakos gumik koncepciója a gyakorlatban.

Az alábbiakban következzen egy útmutató, mely alapján kiderül, mi a különbség a nyári és a téli (vagy négyévszakos) gumiabroncsok között, milyen előnyei és hátrányai vannak az egyes gumitípusoknak, és egyáltalán mire kell figyelni, amikor gumiabroncsot szeretne vásárolni a járművéhez.