460/85 R34 mezőgazdasági gumi

Összesen 1 találat

Látogassa meg akciós mezőgazdasági és munkagép gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson mezőgazdasági és munkagép gumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Seha, Özka , Taurus és Speedways termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos mezőgazdasági gumi traktorokhoz, valamint munkagép gumi munkagépekhez kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron mezőgazdasági gumi és munkagép gumi termékeket traktorokhoz, munkagépekhez hatalmas kedvezménnyel.

Mezőgazdasági gumi

A mezőgazdasági gépek mindig magas karbantartási költségekkel járnak – például egy traktor hatékonysága az üzemanyag-fogyasztáson is múlik, és ezt nagyban befolyásolja a választott gumiabroncs típusa. És ha mezőgazdasági területen dolgozol, bizonyára tudod, milyen sokat veszíthetsz, ha a munkagéped akár csak egy nap alatt is pihenni kényszerül és nem tudja elvégezni a munkáját.
Érdemes figyelembe venni néhány fontos tényezőt, mielőtt elindulnál megvásárolni a megfelelő mezőgazdasági abroncsokat.

Mire kell figyelni a mezőgazdasági és munkagép abroncsok kiválasztásakor?

Általános vélekedés szerint a mezőgazdasági gépek vagy traktorok esetében a gumiabroncsok ugyanolyan fontosak, mint maguk a gépek. Ha a traktorodra szeretnél abroncsot felszerelni, nagyon türelmesen kell eljárnod és óvatosnak kell lenned, ha úgy döntesz, hogy online választod ki a számodra megfelelő gumit.

Elengedhetetlen, hogy tisztában légy a mérettel – még ha biztos is vagy benne, mire van szükséged, nem árt még egyszer leellenőrizni a gép dokumentumait és mielőtt megrendelnéd, jegyezd fel a pontos méreteket. Ezzel kiküszöböltél egy esetlegesen felmerülő kockázatot.

A mezőgazdasági gépek sokfélék lehetnek, tehát a megfelelő abroncs kiválasztása egy traktorhoz azt jelenti, hogy optimalizáljuk az üzemanyag-fogyasztást és több ideig élvezhetjük tökéletes állapotban az abroncsainkat.

Fontolóra kell venned egy esetleges pótkocsi használatát is. A kombájnok esetében szem előtt kell tartani a kombájn súlyát, pótkocsi esetében pedig a maximális súlyt kell figyelembe venni, melyet ez képes elszállítani, a traktornál a lehető legnehezebb munkagépet, melyet csatlakoztathatsz hozzá stb.

A traktornak szánt abroncsok meg kell feleljenek a szükséges súlynak, különben rendkívül gyorsan elkopnak és akár fel is robbanhatnak. Konkrétan tisztában kell lenned azzal, hogy milyen felületű utakon használod majd a traktor abroncsokat: az aszfalton, az erdőben, egyenetlen terepen, mezőgazdasági földterületen? Minden típusú terep kiemelt figyelmet igényel.

Az aszfalton egyértelműen traktor abroncsokra lesz szükséged a szállításhoz, az erdőben számíts további megerősítésekre a traktorod abroncsai számára, amelyek védelmet nyújtanak a guminak.

A mezőgazdasági gépek esetében a gumiabroncsok a legdrágább alkatrészek. Szakemberek szerint egy traktor abroncsának ára a gép árának akár 10 %-át is meghaladhatja. Tehát ennek a vásárlásnak a tétje nagyobb, mint mikor a személyautónkra, motorkerékpárunka, vagy terepjárónkra vásárolunk egy pár gumit.

Mindig tartsuk tiszteletben a gyári előírásokat!

A legmodernebb mezőgazdasági abroncsok használata során is figyelni kell a gyári használati utasításokra és a járószerkezetre vonatkoztató szabályok betartására. Csak így tudunk meggyőződni arról, hogy a gumi túlterhelés nélkül hordozza a rá nehezedő súlyt és megfelelő hatásfokkal végzi a munkáját, megfelelő kényelmet nyújt és hosszú élettartamra számíthat.