185/60 R15 személyautó négyévszakos gumi

Tudnivalók

1–12 termék, összesen 51 db

Látogassa meg akciós négyévszakos személyautó gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson négyévszakos autógumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Bridgestone és Matador négyévszakos autógumi termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos négyévszakos autógumi személyautóhoz kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron négyévszakos autógumi termékeket személyautóhoz hatalmas kedvezménnyel.

Vajon a négyévszakos gumi lenne a legjobb választás a személyautónk számára?

A legmegfelelőbb abroncs kiválasztásakor tekintettel vagyunk néhány tényezőre, mint amilyen a biztonság, élettartam és nem utolsósorban az ár. A legtöbb járművezető kitüntetett figyelmet szentel egyik vagy másik tényezőnek a felsoroltak közül és ez alapján hozza meg a döntését.
Sok vita tárgyát képezte egy olyan gumiabroncs típus, amely maximalizálja a teljesítmény mindhárom kritériumát, és a legtöbben még mindig a négyévszakos gumik mellett döntenek.

Első pillantásra valóban a négyévszakos abroncsok jelentik az ideális megoldást, hiszen az év minden napján használhatjuk őket, úgy lettek megtervezve, hogy biztonságot nyújtsanak mind nyári-, mind téli időszakban.
Nem kell egy év leforgása alatt két gumiabroncs-készletet igénybe vennünk, így tudatosan csökkentjük a kiadásainkat is. Az ilyen típusú gumiabroncsok tehát jó kiindulópontot képeztek a tökéletes megoldás megtalálásához.

Milyen előnyökkel kecsegtet a négyévszakos gumi?

Az elmúlt évtizedek éghajlatváltozásai hatással voltak és vannak a gépjárműforgalom körülményeire is. Egyre gyakrabban előforduló jelenség, amikor csupán néhány száz kilométeres útvonalon tűző napsugárzásból hirtelen viharban vagy akár havazásban találjuk magunkat.

Annak érdekében, hogy biztonságosan közlekedhessünk ilyen változó időjárási viszonyok között, mely radikális változást jelent a tapadás szempontjából is, az autót sokoldalú gumiabroncsokkal kell felszerelni, melyek képesek megfelelni az ilyen kihívásoknak.

A négyévszakos gumikat ilyen helyzetekre tervezték, kombinálva a nyári- és téli abroncsok sajátosságait.

Az autó négyévszakos gumikkal való felszerelése lehetővé teszi, hogy a járművezető nyugodtan közlekedhessen bármilyen időjárás- és útviszonyok között. Ennek nagy jelentősége van. Az ilyen típusú gumik által nyújtott teljesítmény rendkívüli, ha a megadott paraméterek között használják őket.

Egy új négyévszakos gumiabroncs készlet biztonságot és kényelmet képes nyújtani sokféle helyzetben, de ugyanakkor kompromisszumot is jelent. Senki sem várhatja az egész évre tervezett gumitól, hogy ugyanolyan megbízható legyen 50 fokos aszfalton, mint egy nyári gumi, vagy ugyanolyan tapadást biztosítson hóval fedett utakon, mint egy téli abroncs.

A négyévszakos guminak olyan az összetétele, hogy képes legyen biztonságot és teljesítményt is nyújtani. Ha ezt megértik azok, akik úgy döntenek, hogy autójukat ilyen típusú abroncsokkal látják el, számos biztonságos utat élvezhetnek. A négyévszakos autógumik alkalmasak kompakt autókra vagy kis családi autókra, melyek nem haladják meg a 12 ezer kilométert évente.
Fontos figyelembe venni az ilyen típusú gumik kopását, mely hangsúlyosabb, mint egy nyári vagy téli abroncs esetében.

A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően a négyévszakos gumi ma már nem jelent nagy kompromisszumot télen, ahol pedig a téli gumi használatát jogszabály írja elő, ott a négyévszakost is elfogadják, ha az M+S (Mud + Snow, azaz Sár és Hó) és a hópihe jelölés is rajta van.