360/70 R24 mezőgazdasági gumi

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Látogassa meg akciós mezőgazdasági és munkagép gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson mezőgazdasági és munkagép gumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Seha, Özka , Taurus és Speedways termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos mezőgazdasági gumi traktorokhoz, valamint munkagép gumi munkagépekhez kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron mezőgazdasági gumi és munkagép gumi termékeket traktorokhoz, munkagépekhez hatalmas kedvezménnyel.

Mezőgazdasági gumi

A mezőgazdasági gépek mindig magas karbantartási költségekkel járnak – például egy traktor hatékonysága az üzemanyag-fogyasztáson is múlik, és ezt nagyban befolyásolja a választott gumiabroncs típusa. És ha mezőgazdasági területen dolgozol, bizonyára tudod, milyen sokat veszíthetsz, ha a munkagéped akár csak egy nap alatt is pihenni kényszerül és nem tudja elvégezni a munkáját.
Érdemes figyelembe venni néhány fontos tényezőt, mielőtt elindulnál megvásárolni a megfelelő mezőgazdasági abroncsokat.

Mire kell figyelni a mezőgazdasági és munkagép abroncsok kiválasztásakor?

Általános vélekedés szerint a mezőgazdasági gépek vagy traktorok esetében a gumiabroncsok ugyanolyan fontosak, mint maguk a gépek. Ha a traktorodra szeretnél abroncsot felszerelni, nagyon türelmesen kell eljárnod és óvatosnak kell lenned, ha úgy döntesz, hogy online választod ki a számodra megfelelő gumit.

Elengedhetetlen, hogy tisztában légy a mérettel – még ha biztos is vagy benne, mire van szükséged, nem árt még egyszer leellenőrizni a gép dokumentumait és mielőtt megrendelnéd, jegyezd fel a pontos méreteket. Ezzel kiküszöböltél egy esetlegesen felmerülő kockázatot.

A mezőgazdasági gépek sokfélék lehetnek, tehát a megfelelő abroncs kiválasztása egy traktorhoz azt jelenti, hogy optimalizáljuk az üzemanyag-fogyasztást és több ideig élvezhetjük tökéletes állapotban az abroncsainkat.

Fontolóra kell venned egy esetleges pótkocsi használatát is. A kombájnok esetében szem előtt kell tartani a kombájn súlyát, pótkocsi esetében pedig a maximális súlyt kell figyelembe venni, melyet ez képes elszállítani, a traktornál a lehető legnehezebb munkagépet, melyet csatlakoztathatsz hozzá stb.

A traktornak szánt abroncsok meg kell feleljenek a szükséges súlynak, különben rendkívül gyorsan elkopnak és akár fel is robbanhatnak. Konkrétan tisztában kell lenned azzal, hogy milyen felületű utakon használod majd a traktor abroncsokat: az aszfalton, az erdőben, egyenetlen terepen, mezőgazdasági földterületen? Minden típusú terep kiemelt figyelmet igényel.

Az aszfalton egyértelműen traktor abroncsokra lesz szükséged a szállításhoz, az erdőben számíts további megerősítésekre a traktorod abroncsai számára, amelyek védelmet nyújtanak a guminak.

A mezőgazdasági gépek esetében a gumiabroncsok a legdrágább alkatrészek. Szakemberek szerint egy traktor abroncsának ára a gép árának akár 10 %-át is meghaladhatja. Tehát ennek a vásárlásnak a tétje nagyobb, mint mikor a személyautónkra, motorkerékpárunka, vagy terepjárónkra vásárolunk egy pár gumit.

Mindig tartsuk tiszteletben a gyári előírásokat!

A legmodernebb mezőgazdasági abroncsok használata során is figyelni kell a gyári használati utasításokra és a járószerkezetre vonatkoztató szabályok betartására. Csak így tudunk meggyőződni arról, hogy a gumi túlterhelés nélkül hordozza a rá nehezedő súlyt és megfelelő hatásfokkal végzi a munkáját, megfelelő kényelmet nyújt és hosszú élettartamra számíthat.