Kisteherautó nyári gumi

Tudnivalók

1–12 termék, összesen 491 db

Látogassa meg akciós nyári kisteherautó gumi termékeinket tartalmazó oldalunkat és válogasson nyári kisteherautó gumi termékeink között részletes keresőnk segítségével. Weboldalunkon megtalálhatóak többek között olyan márkák termékei, mint a Barum, Bridgestone, Firestone, Hankook, Matador, Point S és Taurus termékek kedvező árakon, hatalmas kedvezménnyel! Akciós ajánlataink között megtalálható számos nyári gumi kisteherautóhoz kedvező árakon. Használja ki a hatalmas kedvezményeket és vásároljon online a legjobb áron nyári gumi termékeket kisteherautóhoz hatalmas kedvezménnyel.

Nyári gumi kisteherautóra

A kisteherautók gumiabroncsai egyesítik magukban a gépjármű abroncsainak előnyeit és a haszongépjárművek különleges tulajdonságait. A kisteherautó abroncsokat legfőként a szállítmányozók használják, és nagyobb sebességet tesznek lehetővé, mint a teherautók gumiabroncsai.

Haszongépjárművekhez gyártott gumik – kényelmesebbek és gyorsabbak

A modern kisteherautókat teher- és személyszállításra egyaránt használják. A kisteherautó gumiabroncsa nagy sebességet elérhet probléma nélkül, kimagasló kormányozhatóságot, és sportos vezetési stílust is lehetővé tesz. Az abroncsok által okozott zaj nagyon kis mértékű és összehasonlíthatók a kis- és középjárművek gumiabroncsaival.

Gumi nehéz terhekhez

A kisteherautók gumiabroncsai nehezebb súlynak vannak kitéve, mint a kis- és középjárművek gumiabroncsai. Éppen ezért felépítésük többszörös, megerősített burkolatból áll. Így az abroncsok nagyobb össztömeget tesznek lehetővé és ez megfelel a modern haszongépjárművek követelményeinek.
Sajátosságaiknak és különleges összetételüknek köszönhetően a kisteherautó gumik közlekedési jellemzői hasonlóak a kis- és középméretű gépkocsik gumiabroncsaihoz.

Gazdaságosság és fenntarthatóság

Ezen gumiabroncsok további előnye az alacsony ellenállás, amely alacsony kopást és nagy futásteljesítményt biztosít. Ez gazdasági szempontból hatékonnyá teszi őket, ez a tulajdonság pedig nagy jelentőséggel bír a járműgyártók számára. Ezek a gumiabroncsok egész élettartamuk alatt egységes minőséget nyújtanak és meggyőzőek alacsony üzemanyag-fogyasztásuknak köszönhetően.

6 tünet, mely jelzi az abroncs csere szükségességét

– Gyenge kormányozhatóság. Ezt a jelenséget megfigyelhetjük esőzés vagy havazás alatt.
– A gumi profilmélysége kritikus értékre csökkent. Nyári gumiabroncsok esetében ez 1.6 mm, téli gumiabroncsok esetén pedig 4 mm.
– A futófelület kopásjelzője láthatóvá válik. Ha a gumiabroncs kopott, egy színes réteg vagy kiemelkedés fog megjelenni.
– A haszongépjárművek gumiabroncsának oldalán repedések észlelhetők a normál kopás vagy a durva terepen történő hosszantartó igénybevétel miatt. A cserét a lehető leghamarabb el kell végezni, különben a gumik felrobbanhatnak.
– A gumiabroncsok deformálódtak. Például egy ütés miatt duzzanatok alakulhatnak ki a felületükön.
– Életük végéhez érnek. A legtöbb gumi elveszíti tulajdonságait a gyártástól számított öt év elteltével, még akkor is, ha nem használták őket. A gyártási dátumot egy négyjegyű szám jelöli a gumi oldalán.

Példák kisteherautókhoz gyártott nyári gumira

Rotalla RF08 – A világ egyik vezető abroncs gyártója a személygépjármű, egyterű és kisteherautó abroncsok specialistája. A környezettudatosság, a fenntartható fejlődés a minőségbe vetett bizalom az alapja a Roadstone abroncsok sikerének.

Nankang TR-10 – Tartósság és biztonság, ezek a Nankang abroncsok legfontosabb jellemzői. Több, mint 50 éves kutatás és fejlesztésnek köszönhetően a Nankang abroncsok a tajvani gumigyártás legkiválóbb termékei.

Laufenn LV01 X Fit VAN – A Laufenn minőségi termékválasztékot kínál vásárlóinak. Hankook termék, több méretben a magyarországi gyárban készül. Olyan termékeket, melyek megfelelnek a sokféle életstílusnak és teljesítménnyel kapcsolatos elvárásoknak.