Megnéztük milyen a kínai teherautó gumi

A kínai abroncsok sorra elhasalnak a teszteken, gyakoriak a gyártási hibák, és az élettartamuk is sokkal rövidebb, mint az átlag abroncsoké. Ezek a legelterjedtebb vásárlói vélemények a kínai abroncsokról.

Éppen ezért sokan óckodnak attól hogy kínai gyártó által készített teherautó gumit vásároljanak. Tény, hogy ha fel kell sorolni a legjobb tehergumi gyártókat, azonnal a Michelin, Continental, Goodyear vagy a Bridgestone márkák jutnak eszünkbe.  Ha a kínai tehergumi szót meghalljuk, azonnal az alacsony ár és ezzel párhuzamosan az alacsony minőségre asszociálunk, pedig a kínai márkák között is van olyan, ami ha nem is veszi fel a versenyt a prémium kategóriás teherautó abroncsokkal, akkor is megéri a használatuk. De hogyan válasszon a piacot elözönlő kínai márkák közül?

Íme néhány javaslat kínai teher gumi vásárláshoz.

1., Mindenképp győződjön meg arról, hogy az Ön által kiválasztott márka rendelkezik stabil, magyarországi képviselettel. A magyarországi képviselettel rendelkező abroncsgyártók sokkal könnyebben és hatékonyabban tudnak intézkedni esetleges probléma esetén.

2., Vásárlást megelőzően, vagy vásárlás során kérje ki szakértő véleményét a kiválasztott kínai teherautó gumiról. A legtöbb áruházban- legyen az kereskedés vagy online webshop – értékesítő kollégák állnak rendelkezésre, akik megosztják Önnel tapasztalataikat.

3., Válasszon ismert márkát. Megbecsülni sem lehet, hány kínai gyártó forgalmaz jelenleg Magyarországon tehergumikat. Becslések szerint a számuk elérheti a 300-at is. A Nokian, Maxxis, NAnkang, Infinity márkák között egészen biztosan akad olyan, mely nem csak megfelelő ár/érték aránnyal bír, de meg fog felelni elvárásainak is.

Tekintse meg kínai gyártók által készített teherautó abroncs választékunkat az AkciosGumi.hu oldalán a linkre kattintva: https://www.akciosgumi.hu/gumi/tehergumi/#/gyarto-tavolkeleti